11.06.2014

Oj vilken tid det tar innan jag bloggar ;)
Vi kan börja med dopet! En helt fantastisk dag, alla nära och kära fanns under samma tak när Charlie Stefan Ekbom döptes.
Det var en mäktig känsla att gå igenom kyrkan (ingen förväntade sig det) med inledelsen från filmen änglagård som spelades pp orgel. Helt fantastiskt. Och sångerna Linnéa och Erik spelade ♡♡
Får tårar i ögonen när jag tänker på allt den dagen. Prästen var helt suverän och vi kunde inte få en bättre ♡ Han ska vi boka på alla tillfällen i kyrkan ;) Åh nej inget hemligt bröllop som många trodde ;) Den dagen kommer, här stressar vi inte :) Men visst längtar jag ;) 
 
Imorgon är det redan torsdag,  då ska vi spendera förmiddagen i iggesund och avsluta dagen ute hos mormor :) 
Fredag är det studenten och jag kommer gråta av lycka för mina syskon har klarat skolan och är påväg ut i vuxenlivet ♡
Lördag är det bal så då kommer jag väl gråta för att dom är vacker! Vad skör man är ;) Jag är en stolt storasyster till mina syskon ♡♡
Sen på söndag så bär det hem till sköna Oslo! Sen ses vi inte i Hudiksvall förns till jul!! Länge,  men det går att komma till oss också :)
 
Nu ska jag krypa ner brevid en av mina favoriter, den minsta lilla killen. Den stora är och dricker whiskey med grabbar(na) ;) 
 
Bilder från dopet lägger jag upp till veckan när jag har datorn :)
 
 

05.06.2014

Idag har vi varit på furuvik. Otroligt mysigt och roligt :)
Det blev en fin dag med min familj, Aina, svärmor, Rebecca och hennes kompis och mina syskon. Alex tvingade mig till att åka en hemsk karusell,  men den visade sig att inte vara så hemsk ;) Charlie tyckte det var roligt med aporna ;) Det blir roligare för honom nästa år när vi ska till Kolmården :)
Tack alla inblandade för en fin dag :)
 
Imorgon är det bakning och dukning som står på agendan,  men först sovmorgon ;) Tur att Charlie är snäll och ger oss det ;)
 
 
 
 
 Jag kan inte förstå att vår älskade lilla kille redan blir 7 månader imorgon ♡ oändligt mycket kärlek det finns i våra hjärtan ♡♡♡♡♡
 
 
Glädje, lycka och kärlek ger du oss varje dag. Mitt älskade barn ♡♡
 
Fick en tatuering i 25-års present och gjorde den i måndags :) 
 
 
Fyllde i min gamla (lila/rosa) och lilla Charlie och den stora är Kenneth :) Precis som jag vill ha det :) Sen fylls ryggen på efter varje barn :)

04.06.2014

Herregud snart är dagen här och vi längtar!
Prästen var här idag så vi fick gå igenom hela dopet, så nu känns
det inte lika pirrigt längre :) 103 personer inklusive oss ;)
Mysigt faktiskt! Imorgon ska vi åka till furuvik och kolla på djur och åka en och annan karuell :) 
 
Mitt liv som har varit på botten har nu vuxit sig upp till toppen och jag kan inte bli lyckligare ♡ 
Tack alla fina människor för att Ni finns :) ♡

RSS 2.0